top of page

TRUE COST

 Singapore

A destination for those who enjoy eating the freshest produce in a calming contemporary setting. One would be forgiven for thinking that True cost was an entirely outdoor dining experience given the lush surroundings in this all-glass conservatory perched on top of Singapore's Suntec city mail. We made it a design priority to take full advantage of unparalleled access to natural daylight.

 

This beautifully crafted design has a distinctly tropical feel.  Leafy trees, moss green seating, and tall green columns offer a beautiful soft contrast to the warm neutral tones in wall panelling, table tops, outdoor seating, and light fixtures. This sun-soaked oasis is serving up finger-licking European fusion bites in the heart of bustling island nation. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page